Pastoraat & Toerusting

1. Individuele begeleiding Basispastoraat
Gratis intakegesprek voor individuele begeleiding basispastoraat. De begeleiding start met het inventariseren waarin je kan groeien. We kijken eerst naar wat je al weet, kan en welke houding je al hebt. Vervolgens maken we een plan welke kennis je nog meer kan verzamelen, welke pastorale vaardigheden je zou willen en kunnen aanleren en welke pastorale houding bij je past. Daarbij willen we je praktische begeleiden zodat je gelijk in de praktijk aan de slag kan. Als je wilt kunnen we je voorbereiden of helpen een opleiding HBO theologie te starten. Begeleiding naar een associate degree pastoraatopleiding behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten van het vervolg gesprekken worden bepaald door uw financiele omstandigheden en varieeren van € 19,95 per uur tot € 79,95 per uur. Voor bedrijven is dit exclusief BTW en voor particuleren inclusief BTW.  

2. Cursus Basispastoraat (individueel of via de kerk)
Wilt u met groep vanuit uw kerk of als individuele vriendengroep of vanuit onze organisatie een cursus volgen basispastoraat is dat mogelijk. Het intakegesprek voor het volgen van de cursus is gratis, per opleiding en aantal deelnmers en al na gelang de locatie van de cursus kunnen de kosten varieren 

3. Praktijk ervaring Straatpastoraat 
Wilt u onder begeleiding ervaring opdoen in het straatpastoraat, kunt u op vrijdagmiddag van 13.00 - 15.00 meelopen in het straatpastoraat in Charlois. Straatpastoraat is een initiatief van St. Hulp- en Ontmoetingscentrum Portland gevestigd in Portlandstraat 57 te Rotterdam. 

 

Interesse
Als u interesse heeft in individuele pastorale begeleiding of een cursus basispastoraat of wilt u meelopen in het straatpastoraat, kunt u vrijblijvend contact opnemen met :

Martin Padmos
Heemraadhof 37
2922 CK Krimpen aan den IJssel
0180-511278 of 06-23748751
Appen of mailen kan ook:
info@mpadmosadvies.nl of mpadmosadvies@gmail.com

Als u algemene vragen heeft of u wilt gebruik maken van één van onze andere diensten, neem vrijblijvend contact op want vragen stellen is vrij!! 

 

 

 

 

 

 

 

 
Meer weten? Onze contactgegevens: Contact opnemen

M. Padmos Advies en Dienstverlening


Heemraadhof 37
2922 CK Krimpen aan den IJssel
06 - 23 74 87 51
info@mpadmosadvies.nl

© M. Padmos Advies en Dienstverlening

Een product van Webcart